Sage Appliances SES875 the Barista Express

Breville the Infuser Espresso Machine

Bekijk producten op AMAZON

Opgericht in 1932, Breville is een Australisch bedrijf dat produceert en verkoopt kleine huishoudelijke apparaten. Deze Breville de Infuser Espresso Machine merk wordt geassocieerd met broodroosters de manier Hoover is om stofzuigers. Zij brengen u de Infuser.

Ontwerp en bouw
De Breville Infuser wordt geleverd met een 1,8 L afneembare top-gevuld waterreservoir met een handvat en een verwisselbare waterfilter. Water op aanvraag wordt geproduceerd door het 1600W thermoblock systeem ondersteund door PID technologie die helpt de temperatuur te reguleren.

Er is een 5,4 cm roestvrijstalen portafilter met schenktuit en een 5,4 cm tamper die magnetisch op de machine is opgeborgen. De dry puck functie verwijdert overtollig water zodat het gemakkelijk kan worden weggegooid. De manometer dient om de extractiedruk te controleren, terwijl de volumetrische regelaar helpt bij het instellen van de shotvolumes. U kunt de vooraf ingestelde volumes gebruiken of ze handmatig overschrijven om uw eigen voorkeuren aan te passen.

Er is een heetwateruitlaat voor het maken van warme chocolademelk, Americanos en voor het opwarmen van de kopjes. De roestvrijstalen stoomstaaf is voor het opschuimen van melk voor lattes en cappuccino’s.

De stoomstaaf kan 360° draaien zodat hij geschikt is voor kannen van alle maten. De automatische spoelfunctie regelt de watertemperatuur die wordt gebruikt voor het stomen van de melk en het extraheren van de espresso. De boiler koelt af tot een optimale temperatuur voor de extractie van espresso nadat de stoompijp is gebruikt. De lekbak is verdeeld in twee delen voor natte en droge lekken. Het is uitneembaar en heeft een ‘Leeg me!’-indicator voor vrije ruimte.

Functionaliteit
De Breville Infuser Espresso Machine maakt de beste espresso, americanos, cappuccino’s, lattes en warme chocolademelk. Daarnaast houdt het uw kopjes warm. Hij is ideaal voor thuis, op kantoor en bij de barista.

Capaciteit
Het koffiezetapparaat is vooraf ingesteld op het maken van 1 tot 2 kopjes, maar is programmeerbaar en kan ook handmatig worden gebruikt. Hij maakt ook instant heet water voor Americanos en verwarmt de kopjes voor.

Extra functies
De Breville wordt geleverd met twee enkelwandige en twee dubbelwandige filtermandjes. Er is een schepje, een roestvrijstalen opschuimkan, reinigingstabletten plus schijven, een reinigingsgereedschap met inbussleutel, een waterfilterhouder en een filter. Het product wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Waarom is dit de beste van het stel?
Naast de hierboven genoemde functies gaat de Infuser na 1 uur in een ‘slaapstand’ en schakelt na 3 uur automatisch uit. Er is extra grote ruimte voor de kopjes, zodat u uw reisbeker kunt gebruiken. De Infuser heeft een ‘Clean Me’ reinigingsalarm en alle accessoires zijn ondergebracht in de opberglade. Last but not the least zijn alle onderdelen die met uw koffie in aanraking komen BPA-vrij.