Saeco Espressomachine PicoBaristo 10 Koffievariëteiten

Saeco HD8927/47 Picobaristo Espresso Machine

Bekijk producten op AMAZON

De espressoliefhebbers zullen deze Picobaristo Espressomachine van Saeco zeker waarderen. Het is een hoogfrequent en super-Saeco HD8927/47 Picobaristo Espresso Machineautomatisch apparaat dat met één druk op de knop de koffie van bonen tot in uw kopje brengt. De onderhoudsarme machine vraagt niet veel aandacht en kan duizenden kopjes koffie leveren voordat een schoonmaakbeurt nodig is.

Stijl & Functies

De Picobarista heeft een doosachtige structuur, maar het slanke profiel in combinatie met de strakke lijnen maken het een geschikt apparaat voor een overvolle toonbank. De combinatie van glanzend zwart en chromen accenten ziet er mooi en elegant uit. Het heeft veel opties, maar het bedieningspaneel heeft een strakke uitstraling, zodat het niet lijkt op die goedkope machines die zich richten op een flashy uiterlijk in plaats van op de functies en capaciteiten.

U zult dol zijn op het aanpasbare profiel van de Picobarista! U hoeft niet meer dan een paar knoppen in te drukken om te kunnen zetten en stomen. U kunt de lengte van de espressotrek, het melkvolume, vijf verschillende brouwsterktes en de temperatuur naar eigen smaak instellen. Op het LCD-scherm kunt u alle bedieningsopties gemakkelijk aflezen.

Het stomen van melk is zo handig als deze functie maar kan zijn in een koffiezetapparaat. U kunt de karaf direct uit de koelkast halen en neerzetten om te stomen. Na het bereiden van een drank op basis van melk is wel telkens een lichte reiniging nodig.

Schoonmaken is een fluitje van een cent! De zetgroep is uitneembaar. Spoel deze samen met het afvalbakje één keer per week af. Ontkalken moet u om de 5000 kopjes doen.

Capaciteit en koffiekwaliteit

De superautomatische koffiezetgroep kan tot 5.000 kopjes koffie zetten voordat er ontkalkt moet worden. De bonencontainer kan 9,3 oz koffiebonen bevatten terwijl de capaciteit van het waterreservoir 56 oz is, wat betekent dat het 7 kopjes kan zetten zonder bij te vullen.

Het Aquaclean waterfiltersysteem filtert het water van zware metalen. Het heeft een langere levensduur dan het vorige Intenza waterfilter. Ook de keramische molen onttrekt de volle smaak en aroma van de bonen. Het voorkomt dat de bonen oververhit raken en verbrand smaken. U krijgt drie espressodranken van hoge kwaliteit en twee melkdranken (warme cappuccino en latte macchiato) met slechts één druk op de knop.

Extra functies

De keramische molen heeft 10 verschillende standen, die u een overvloed aan mogelijkheden bieden voor het bereiden van de drankjes. U kunt kiezen uit verschillende koffiemelanges met verschillende korrelgrootte om de smaken op verschillende niveaus te ontvouwen.

Pros

  • Aquaclean waterfiltratiesysteem
  • Tien instelbare maalgraden
  • Grote capaciteit
  • Programmeerbaar

Nadelen

  • Het verwijderen van de lekbak is een omslachtig proces
  • Het bijvullen van de tank aan de bovenkant kan een probleem zijn
  • Geen kopjeswarmer