Krups Nespresso Citiz Silver YY4118FD

Bekijk producten op AMAZON

Nespresso startte 25 jaar geleden een stille revolutie met een eenvoudige en eenduidige passie voor het creëren van die heerlijke Nespresso Citiz C111 met Aeroccino Plus Melkopschuimende espresso, overgoten met een volle crema. De CitiZ is een samensmelting van de nieuwste technologie en retro-modern design.

Ontwerp en constructie
De Nespresso Citiz C111 heeft een innovatief, elegant design met een kleine voetafdruk die past in de meest compacte stadskeukens. De Red Dot Design award bekroonde het compacte gebruiksvriendelijke ontwerp, geïnspireerd door de geest van het New York van de jaren 1930 en 40. De Nespresso Citiz heeft twee automatische knoppen met achtergrondverlichting om de lungo of de espresso te kiezen.

U kunt herprogrammeren om uw koffie en het volume ervan aan te passen. De machine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en heeft een uitklapbaar lekbakje dat ook geschikt is voor hoge glazen. De hogedrukpomp levert 19 bar druk voor een perfecte extractie van de delicate smaken, crema en aroma’s. Het opwarmsysteem is klaar in 25 seconden! Er is ook een programmeerbare energiebesparingsfunctie waardoor het apparaat automatisch uitschakelt na 9 tot 30 minuten inactiviteit. Dit is een model met ‘A’-classificatie omdat het 60% minder energie verbruikt.

Met een compleet assortiment van 16 Grand Cru, kunt u alle smaken en aroma’s ervaren om uw favoriete koffie te kiezen, CitiZ brengt u de Nespresso expertise op een leuke en intuïtieve manier. De capsules zijn hermetisch afgesloten om de smaak en het aroma vast te houden. Terwijl de recyclebare aluminium capsules onze toewijding aan duurzame milieupraktijken tonen.

Functionaliteit
De CitiZ biedt een snelle bereiding van melkschuim met één druk op de knop voor warme Cappuccino’s en Lattes en ijskoude Cappuccino’s. De machine is uitsluitend bedoeld voor gebruik met Nespresso capsules.

Capaciteit
De Nespresso Citiz C111 kan 10 capsules per keer bevatten en deze worden uitgeworpen in een houder die in de recyclebak kan worden geleegd. Er is een tank van 34 ons. Er is een draaibaar kopjesplateau dat ook geschikt is voor de hoge kopjes.

Extra functies
De Nespresso doos bevat de machine, een Aeroccino Plus melkopschuimer, een welkomstverpakking van 16 Nespresso Grand Crus capsules, een instructieboekje, een informatiemap en een fabrieksgarantie van 1 jaar.