Jura E8 Espresso Koffiezetapparaat

Jura E8 Espresso Coffee Machine

Bekijk producten op AMAZON

De Jura E8 Espresso koffiemachine zal uw concept van espressomachines veranderen! Het levert verbluffende Jura E8 Espresso Coffee Machine cafeïnehoudende dranken zonder dat u een wetenschapper hoeft te zijn. De eenvoudige functies maken het makkelijker om de drankjes te brouwen zoals u dat wilt. Jura beweert het espresso maken met de E8 machine te hebben verfijnd.

Stijl & Functies

Het vereist een beetje montagewerk na het uitpakken, maar er is niets ingewikkelds behalve het instellen van een paar gereedschappen zoals het filter en het melkkannetje. De E8 is een mooie machine met een glanzend zwart en zilveren buitenkant. Hij lijkt goed te zijn gebouwd en de materialen zijn van uitstekende kwaliteit.

Als een goed uiterlijk belangrijk is, dan is de E8 een winnaar. De glanzende buitenkant laat ook niet veel vingerafdrukken zien, dus hij zal er schoon uitzien, zelfs na gebruik door een kantoor vol mensen.

De slimme bediening maakt u het leven gemakkelijker, want er zijn verschillende automatische functies, zoals schoonmaken en het detecteren van het bonenniveau. U kunt de instellingen ook naar wens aanpassen. Er is een groot LED-kleurenscherm dat alle instellingen weergeeft. Het leidt u door de programmeerfuncties en geeft waarschuwingen over wanneer u de machine moet reinigen of de koffiediklade moet legen.

Capaciteit en koffiekwaliteit

Het waterreservoir heeft een inhoud van 64 ounce, wat betekent dat er 8 koppen koffie uit kunnen worden gedronken zonder bij te vullen.

De E8 bereidt uitstekende expresso die naar verse bonen ruikt. De meeste koffiezetapparaten verwaarlozen de verwerking van water. Maar de slimme filtertechnologie van Jura zeeft alle metalen bestanddelen en chloor uit het water. Ook pulseert het water door de gemalen koffie op een zachtere manier dan de reguliere machines. Het resultaat is een smaakvol kopje espresso, omdat deze techniek meer oliën en aroma’s uit de bonen haalt.

De machine is ook in staat om alle koffie op melkbasis te bereiden met verbazingwekkend schuim, samen met warme chocolademelk en thee. U kunt de maalinstellingen, melktemperatuur, koffie-melkbalans en nog veel meer instellen.

Extra functies

De geweldige functie van deze E8 machine is de Jura Smart Connect die je kunt koppelen aan de Jura Coffee App. Het is een aparte aankoop voor $99, maar het is een geniale functie. U kunt uw koffie (alleen expresso of zwart) vooraf bestellen via de app op uw iPad of iPhone.

Voordelen

  • Veel instellingen
  • Automatische reiniging
  • Groot LED-scherm
  • Pulsextractieproces zorgt voor meer aroma
  • Automatische melkspoeling
  • Slim waterfiltersysteem

 

Nadelen

  • De molen maakt lawaai
  • Bovenlader voor bonen
  • Duur