Gaggia Volautomatische koffiemachine Brera

Gaggia Brera Super Automatic Espresso Machine

Bekijk producten op AMAZON

De Gaggia Brera is perfect in alle opzichten en in alle opzichten. Het perfect kleine formaat, de betaalbare prijs en de duurzame structuur maken de machine de tijd, het geld en de energie van de gebruikers waard. Het bedrijf heeft veel werk, gedachten en overwegingen gestoken in het maken van een koffiemachine die geschikt is voor alle afdelingen.

Bouw en ontwerp
De compacte koffiemachine is steviger dan gebruikelijk dankzij een geheel roestvrijstalen structuur. Het zilveren uiterlijk dat een matte afwerking heeft, heeft elke keer de show gewonnen. De scherpe randen en cilindrische structuren op het voorpaneel geven het een ruwe, maar verfijnde uitstraling, die in alle soorten kamers past. Ten tweede zijn de maal- en zetprocessen enig in hun soort, volledig robuust en uiterst duurzaam. De opschuimstaaf voor het maken van cappuccino’s en latte’s is een extra en zeker een zeer nuttig onderdeel van de machine. De pannarello-opschuimstaaf kan ook worden gebruikt voor de afgifte van heet water voor espresso en Amerikaanse koffie. De snelstoomtechnologie zorgt goed voor het water en verwarmt het binnen

Duurzaamheid
De duurzaamheid wordt behouden door de meeste kritische onderdelen van de machine uitneembaar te maken. De dreglade, de lekbak, het waterreservoir en de zeteenheid zijn afneembaar en afwasbaar voor een goede hygiëne en om roestvorming te voorkomen.

Extra functie
De aankoop van deze machine wordt ondersteund door een garantie van 1 jaar voor een probleemloze service.

Pros

  • Het compacte frame van de machine is gemaakt van zilverkleurig staal en ziet er goed uit.
  • De koffiemachine heeft een melkopschuimer voor het bereiden van verschillende soorten koffie.
  • De bediening van deze machine is supergemakkelijk met een LED display en drukknoppen.
  • De machine is opmerkelijk betaalbaar in ruil voor uitstekende eigenschappen.

Minpunten

  • Er is slechts één boiler.