De’Longhi Nespresso Lattissima Touch

De’Longhi Lattisma Touch EN550

Bekijk producten op AMAZON

De’Longhi is een toonaangevend merk van huishoudelijke apparaten. De merknaam is te zien op espressomachines in meer dan 123De’Longhi Lattisma Touch EN550 landen. Ze zijn ook actief in de niche van home comfort en koken voor speciale doeleinden.

Ontwerp en bouw
Het automatische systeem van De’Longhi combineert de Nespresso premium espresso capsules met de one-touch methode om authentieke espresso, latte, cappuccino, etc te maken wanneer het u uitkomt. Het elegante, gestroomlijnde design van de Lattisma biedt een optimale functionaliteit terwijl hij toch weinig plaats inneemt op het aanrecht en zo ruimte bespaart. Omdat het bij koffie en espresso om het schuim gaat, creëert de Lattisma de perfecte lagen rijk, dicht en langdurig schuim om elk kopje te toppen.

Het gepatenteerde espresso-extractiesysteem creëert een druk van 19 bar en een ideale watertoevoer om de smaak op de ingestelde temperaturen naar boven te halen. De geïntegreerde karaf doseert perfecte hoeveelheden melk om de smaak van uw koffie aan te passen. De karaf is vaatwasmachinebestendig en kan uit de machine worden gehaald om te worden gekoeld. Het model is zo gebouwd dat de melk niet tegen de machine komt.

Het thermoblock verwarmingssysteem versnelt de koude start opwarming tot slechts enkele seconden. U kunt de Nespresso aluminium capsules gebruiken, die handig en recycleerbaar zijn. Ze maken het afmeten van de koffie en het opruimen overbodig. Er is een ruime keuze aan gewone en decaf aromatische gourmetkoffie, met fruitige, milde en intense aroma’s. De capsules worden automatisch uitgeworpen in een interne container. Leeg de container gewoon in een recyclebak.

Functionaliteit
De Lattisma Touch is een automatische machine die espresso en cappuccino maakt met de Nespresso capsules. U krijgt een ongelooflijke kop koffie door één Nespresso te plaatsen en met één druk op de knop te selecteren.

Capaciteit
De Lattisma Touch heeft een waterreservoir van 1,3 liter en zet 5 kopjes perfecte espresso’s, cappuccino’s, latte macchiato’s, lungo’s en ristrettos. Het apparaat kan ook gestoomde melk en heet water leveren. De opvangbak kan 16 gebruikte capsules bevatten voordat hij moet worden leeggemaakt.

Extra functies
De Lattisma Touch is een geautomatiseerde cappuccinomachine met alle onderdelen op hun plaats. Het heeft een garantie van 2 jaar voor residentieel gebruik en 6 maanden voor commercieel gebruik.