De’Longhi Nespresso Lattissima Touch En 560.W Koffiecupmachine

DeLonghi EN520BK Lattissima Plus Espresso Machine

Bekijk producten op AMAZON

Dit bedrijf werd in 1902 opgericht door de familie De’ Longhi. Het was een kleine werkplaats die industriële DeLonghi EN520BK Lattissima Plus Espresso Machineparaten maakte. In de afgelopen eeuw zijn ze uitgegroeid tot een bekend merk dat huishoudelijke apparaten maakt zoals koffiezetapparaten, airconditioners, kachels, stofzuigers, enz.

Ontwerp en bouw
De Lattissima Plus heeft een modern en elegant kubusvormig ontwerp. Het kubusvormige waterreservoir schuift aan de achterkant van de machine, terwijl de melkkaraf aan de voorkant wordt geplaatst. De espressopatroon wordt van bovenaf in een bakje geplaatst waar het water met 19 bar de smaken en aroma’s van de koffie onttrekt. Deze recyclebare aluminium capsules maken een einde aan de rommel en het schoonmaken.

Het aftreksel wordt met een druk op de vier knoppen boven op de machine in een kopje gedaan dat op het lekbakje staat. U kunt het melktankje verwijderen en in de koelkast bewaren. Het reinigen is eenvoudig, want het apparaat is vaatwasmachinebestendig. En u kunt de machine ontkalken door de ontkalkingsoplossing (apart verkrijgbaar) aan het waterreservoir toe te voegen.

De Lattissima Plus brengt u de eenvoud van één druk op de knop om uw koffie te kiezen uit 4 knoppen. Koffie draait om schuim; de espresso met de crema en de cappuccino overgoten met dik romig schuim. De gestoomde melk en de melkopschuimer doen het allemaal. Het Thermoblock-verwarmingssysteem reduceert de koude start tot luttele seconden.

Functionaliteit
De Lattissima Plus produceert uitstekende espresso’s, geweldige cappuccino’s, rijke lattes en romige macchiato’s.

Capaciteit
De Lattissima Plus wordt geleverd met een gratis pakket met 16 verschillende koffiesoorten van over de hele wereld. Het waterreservoir heeft een inhoud van 30 fluid ounces voor het maken van verschillende koffiedranken. Er zijn 4 één-pers-knoppen aan de bovenkant die 3 soorten melk en 2 soorten koffie bieden om uw persoonlijke “tazza di vita” te maken.

Extra functies
De DeLonghi Lattissima Plus wordt geleverd met een welkomstpakket van een wereldselectie van drie aromatische families voor fijnproevers – fruitig, intens en mild. Deze zijn verkrijgbaar als gewone en cafeïnevrije. Het wordt geleverd met een garantie van 6 maanden voor commercieel gebruik en 2 jaar voor residentieel gebruik.