De’Longhi Nespresso EN267.BAE Citiz Koffiezetapparaat

Nespresso Citiz and Milk Espresso Machine

Bekijk producten op AMAZON

Nespresso’s streven om telkens weer uitstekende koffie te maken, heeft geleid tot dit vernieuwde retro-moderne ontwerp geïnspireerd door de geest van New York. Er zijn twee modellen van de Citiz and Milk – één met een chromen afwerking en de andere Nespresso Citiz and Milk Espresso Machine in aluminium.

Ontwerp en uitvoering
De Nespresso Citiz and Milk blijft in de smaak vallen bij zowel koffie- als designliefhebbers. Dit komt omdat het nieuwe ontwerp de dagelijkse rituelen over de hele wereld met een vleugje elegantie kleurt. Het retro-moderne design is slim en gebruiksvriendelijk met twee programmeerbare knoppen. De ene is voor een automatische flow-stop voor de espresso en de andere voor de Lungo. De hoge glazen, overloop en morsen worden opgevangen door een uitneembare lekbak.

Hij is ook uitgerust met een Aeroccino, om de ruimte te optimaliseren en automatisch het melkschuim en de warme melk voor de lattes te bereiden. Citiz&Milk Chrome biedt een immens creatief potentieel om met één druk op de knop eindeloze variaties en combinaties van lattes te creëren. De druk van 19 bar onttrekt de smaken en aroma’s die u aan de barista’s doen denken.

Alle soorten koffie worden gemakkelijk gemaakt door de koffiecapsules die een kant-en-klare puck hebben die u in de portafilter plaatst om die smeuïge en bevredigende crema te maken. De CitiZ machines zijn gebruiksvriendelijk, intuïtief en ze belichamen de expertise van Nespresso om aan alle koffiedrinkvoorkeuren te voldoen.

Functionaliteit
De Nespresso is in 25 seconden opgewarmd en maakt koffie van verschillende soorten en volumes, zoals de espresso tot de Lungo. De Nespresso Citiz en melk espressomachine zijn slim en energiezuinig, want hij schakelt in 9 minuten in een uit-stand. Er is ook een melkopschuimer voor uw cappuccino’s, warme chocolademelk en lattes.

Capaciteit
De Nespresso Citiz heeft verschillende capaciteiten voor verschillende koffiesoorten: 1,35 oz Espresso, 0,84 oz Ristretto, 3,72 oz Lungo en 9 oz Americano.

Extra functies
Elke Citiz and Milk wordt geleverd met een opschuimkan en een welkomstset met Nespresso-capsules van koffiesoorten van over de hele wereld. Terwijl u uw favoriete koffiesoorten ontdekt, is uw Citiz&Milk Chrome verzekerd met een jaar garantie.