De’Longhi ECAM21110W ECAM 21.110.W automatische espressomachine

Bekijk producten op AMAZON

De firma DeLonghi is met succes gevestigd in 123 landen dankzij hun toewijding, eerlijkheid en waardige productassortiment. Ze zijn gekwalificeerd in drie verschillende categorieën waarvoor ze hebben geprobeerd en de invoering van innovatieve technologieën, onderdelen en ontwerpen. Hun koffiemachine is up-to-the-mark en voortdurend gekozen, gebruikt en geliefd door de mensen.

Bouw en ontwerp
Het bedrijf heeft toegezegd om al hun beroemde en geloofwaardige functies in deze super automatische machine die kleiner en compacter dan de full-sized koffiemachines. Het ontwerp is kleiner om voor de hand liggende redenen om de dagelijkse bediening gemakkelijk en beheersbaar te maken. Bovendien is de machine volledig uitgerust voor het maken van melkdranken zoals cappuccino en lattes met de staaf die melk en stoom opschuimt om dranken met een romige textuur te creëren. De zeteenheid is slim geprogrammeerd telkens als er een kopje wordt gevraagd. De optimale temperatuur wordt ingesteld om de beste smaak te verkrijgen, terwijl elk kopje kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. De burr molen is snel, efficiënt en snel in het malen van de koffiebonen vers elke keer. De versgemalen koffie voegt dan magie toe aan het kopje. De gebruiker kan echter ook voorgemalen koffie gebruiken, aangezien die optie beschikbaar is. Het belangrijkste is dat het bedieningspaneel eenvoudige knoppen en draaiknoppen heeft waarmee de gebruiker opties kan kiezen zoals koffiesterkte, grootte van de kopjes en de temperatuur. Het snelle systeem van de machine houdt de kokendhete temperatuur van het water tussen de kopjes in stand om telkens dezelfde kwaliteit te garanderen.

Duurzaamheid
De hygiënisch veilige onderdelen van de machine zijn uitneembaar voor reiniging en onderhoud. De zeteenheid van de machine is ook zeer gemakkelijk te reinigen.

Voordelen

  • De machine is half zo groot als de volautomaten van hetzelfde bedrijf, maar bevat toch alle belangrijke en geavanceerde functies.
  • De automatische koffiemachine is gemaakt om alle soorten dranken te bereiden, aangezien het opschuimstaafje is inbegrepen.
  • Het snelle verwarmingssysteem houdt de kokende temperatuur van het water geruime tijd vast.
  • De zeteenheid en het bedieningspaneel zijn gebruiksvriendelijk.
  • De machine is kosteneffectief.

Nadelen

  • Geen dubbele boilers.