BUNN VPR2EP 12-Cup Pourover Commerciële Koffiebrouwer Plus

BUNN 33200.0015 VPR-2GD 12-Cup Pourover Coffee Brewer

Bekijk producten op AMAZON

Als u vindt dat koffiezetten op de werkplek een eenvoudig proces moet zijn zonder de toeters en bellen van de BUNN 33200.0015 VPR-2GD 12-kops Pourover Coffee Brewerexpensive moderne machines, dan is de Bunn VPR-2GD Pourover Coffee Brewer een ideale keuze. Het is een prachtig brouwstation dat kan voldoen aan de behoefte van een werkruimte vol koffie door constant een enorme hoeveelheid gebrouwen koffie te leveren.

Stijl & Functies

De VPR-2GD ziet eruit als een echt koffiezetstation met het dubbele karafsysteem. De zwarte buitenkant met chromen accenten lijkt te passen in een moderne kantooromgeving en de interne onderdelen zijn gemaakt van solide roestvrij staal.

Het apparaat is draagbaar omdat er geen leidingen voor nodig zijn. U zult het echter niet veel willen verplaatsen, want het weegt 24 pond. Door de breedte van 8 inch kunt u het in een hoek duwen.

Het apparaat heeft geen aan-schakelaar. U moet de stekker in het stopcontact steken en na 10 minuten is hij klaar voor gebruik. Hij kan het water dan 24 uur per dag warm houden, maar het duurt nog 10 tot 20 minuten om op te warmen wanneer u de stekker weer in het stopcontact steekt nadat u de stekker uit het stopcontact hebt gehaald. De twee warmhoudplaten voor de karaffen hebben ON-schakelaars.

Capaciteit en koffiekwaliteit

Wanneer u grote hoeveelheden koffie nodig hebt voor een drukke werkplek, hebt u een machine nodig die betrouwbaar is. De VPR-2GD is zo’n betrouwbaar koffiezetapparaat dat het hele kantoor cafeïnevrij kan houden door 14,4 liter perfecte koffie per uur te leveren.

Koffiezetten is waanzinnig eenvoudig met deze machine. Er is geen lastige knop of instelling om uit te vogelen. Druk gewoon op de aan/uit-knop van de bovenste of onderste warmhoudplaat en de koffie is binnen enkele minuten klaar. In tegenstelling tot andere koffiezetapparaten die er 10 tot 15 minuten over doen om een pot koffie te zetten, heeft de VPR-2GD slechts twee minuten nodig om een pot hete, smaakvolle koffie te zetten.

Extra kenmerken

Het apparaat is veilig in de omgang. De SplashGard-trechter zorgt ervoor dat hete vloeistoffen van de hand weglopen.

Het apparaat wordt geleverd met twee karaffen, zodat u twee kannen koffie met verschillende smaken klaar kunt zetten.

Voordelen

  • Splash Guard trechter biedt veiligheid tegen de hete vloeistof
  • Twee warmhouders voor het zetten van twee kannen tegelijk
  • Bereidt koffie vrij snel
  • Geen leidingen nodig

Nadelen

  • Glazen karaffen zijn kwetsbaar om mee te nemen
  • Lange opwarmtijd