Breville VCF126X Barista Max Koffiemachine

Bekijk producten op AMAZON

De koffiebonen die worden gebruikt om espresso te maken, zijn zeer gevoelig voor muf worden en verliezen hun versheid binnen enkele minuten als niet voor de juiste omstandigheden wordt gezorgd. De barista express koffiemachine van Breville pakt dit probleem echter speciaal aan en helpt de koffie gedurende lange tijd zijn volle versheid, aroma en smaak te behouden.

Bouw en ontwerp
De hele structuur is gemaakt van stevig roestvrij staal, waardoor het er ook solide, stijlvol en robuust uitziet. De machine ziet er professioneel uit omdat hij ook commercieel door veel mensen wordt gebruikt. De druk van 15 bar zorgt ervoor dat het water de volle smaak kan extraheren. De conische burr molen is geschikt voor het maximum, zoals de robuuste schalen perfect maalt de verse koffiebonen in korrels van optimale grootte. De barista express machine heeft de kenmerkende eigenschap de koffiebonen direct te malen voor elk kopje espresso. Het bedrijf gebruikt de verse maaltechniek om de gebruikers een maximale smaak en gezondheidsvoordelen te bieden. De machine heeft een uniek doseersysteem waarmee de dosering van koffiebonen en water effectief wordt afgemeten om de juiste combinatiedrank te maken. De superieure temperatuurregeling verwarmt het water voor de espresso. Bovendien stelt de volumeregelaar de gebruiker in staat de shots vooraf in te stellen.

Duurzaamheid
Het totale frame is robuust omdat het volledig van staal is gemaakt. De in de machine geïnstalleerde onderdelen zijn stevig, wat de gebruiksduur verlengt.

Extra functie
De extra onderdelen die zijn toegevoegd in het pakket zijn de doseerhulp, enkele en dubbele waterfilters, melkkan, waterfilterhouder en een reinigingsset.

Voordelen

  • Het koffiezetapparaat van gemiddeld formaat is volledig uitgerust met een robuuste molen, waterfilter, reservoir, schenktuit en stoomstaaf.
  • De structuur is stevig en bestand tegen alle soorten schade.
  • Het waterreservoir heeft een capaciteit van 67 oz. om een grote hoeveelheid water op te slaan.
  • De verwarmingsspiraal heeft een vermogen van 1600 W om het water optimaal te verwarmen voor espresso.
  • Het voorpaneel is bedekt met bedieningsknoppen en draaiknoppen voor snelle toegang en eenvoudige bediening.

Nadelen

  • Er zijn geen dubbele boilers.