Beweeg over de afbeelding om in te zoomen Gran Gaggia Velasca Prestige, Automatische koffiemachine

Gaggia RI8263/47 Velasca Prestige Espresso Machine

Bekijk producten op AMAZON

Met Gaggia Velasca geniet u van de service van een persoonlijke barista op uw werkplek. Met de Gaggia RI8263/47 Velasca Prestige espressomachineoptie brengt dit apparaat met één druk op de knop de smaak van authentieke espresso terug. Als u op zoek bent naar een Gaggia, maar de Babila is buiten uw budgetbereik, dan is de Velasca een geweldige optie.

Stijl & Functies

De Velasca is een compact brouwstation dat er prachtig uitziet met de chromen en zwarte accenten. De metalen behuizing ziet er goed uit in een moderne kantooropstelling.

Het heeft een waterreservoir dat aan de voorkant wordt gevuld, een ingebouwde keramische burr-molen en een bedieningspaneel aan de voorkant met een LCD-scherm. Er is een éénknops zetoptie met automatisch melkopschuimen. Er zijn ook voorgeprogrammeerde opties voor espresso, espresso lungo en cappuccino.

Capaciteit en koffiekwaliteit

Het waterreservoir kan 54 oz water bevatten en de bonencontainer kan 10 oz bonen bevatten, wat genoeg is voor een middelgroot kantoor. De automatisch opschuimende melkkaraf is een redder in nood voor wie geen koffie zonder melk kan krijgen. U hoeft de karaf alleen maar in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen en op een knop te drukken, uw cappuccino is binnen een minuut klaar. De machine behoudt de ideale temperatuur en textuur door de melk tweemaal op te schuimen en de espresso erbovenop te laten lopen.

Het afstemmen van de drankjes op de gewenste smaak is eenvoudiger dan ooit met de keramische burr-molen met 10 standen, waarmee u de smaak op vele manieren kunt aanpassen. U kunt ook de aromasterkte wijzigen en speciale drankjes maken met de one-touch knoppen. Er is een bypass doser voor voorgemalen koffie en een pre-fusion optie om de koffie-extractie aan te passen.

Velasca heeft een one-touch knop voor een snelle reiniging van de karaf. Ook waarschuwt de knop u wanneer het tijd is om de machine te ontkalken.

Extra functies

Het apparaat onthoudt de laatste drank die u hebt besteld en u kunt deze de volgende keer krijgen door simpelweg op de geheugenknop te drukken.

Ook de garantie van 2 jaar is een geweldige eigenschap voor een duur koffiezetapparaat.

Voordelen

  • Betaalbaarder dan de Babila
  • Geheugenknop levert het laatste drankje dat u hebt
  • Voorlader reservoir is makkelijker te bereiken dan een bovenlader reservoir
  • 2 jaar garantie

Nadelen

  • U moet op de drankknop blijven drukken om de gewenste hoeveelheid te krijgen
  • De drankjes zijn niet erg sterk ondanks de instelling op het hoogste sterkte niveau