Beweeg over de afbeelding om in te zoomen De’Longhi Magnifica Esam 3000.B Volautomatische Espressomachine Koffie-Automaat

DeLonghi ESAM3300 Magnifica Super Automatic Coffee Machine

Bekijk producten op AMAZON

De DeLonghi Magnifica staat elegant met gladde bedieningsknoppen en een zilveren afwerking en lijkt ieders blik te vangen. De machine is perfect in alle afdelingen omdat de productie ervan niet zomaar een project was, maar iets waarin het bedrijf gedachten, onderzoek en hard werk heeft gestoken.

Bouw en ontwerp
De verrassend betaalbare automatische machine is gepolijst, elegant en degelijk van ontwerp. De machine heeft een mat zilverkleurig uiterlijk dat elk ander model van het bedrijf overtreft. Het direct-te-brouwen systeem is uniek voor het bedrijf, wat in feite betekent dat wanneer de verse bonen in de bonencontainer worden gehouden, de harde molen soepel maalt en de verse koffie zet elke keer dat een kopje koffie nodig is. De bonencontainer heeft een grotere capaciteit dan de gebruikelijke bonencontainers. De machine bepaalt automatisch de juiste temperatuur en sterkte om de perfecte koffie te zetten. De mechanische molen is de zwaarste en maalt de bonen meteen als hij wordt aangezet. Het in- en uitschakelen van de machine en de rest van de bediening is eenvoudig met de bedieningsknoppen op het voorpaneel. Daarnaast wordt het cappuccinosysteem geïntroduceerd, omdat cappuccino de voorkeur heeft van bijna iedereen. Het gepatenteerde opschuimstaafje mengt snel en efficiënt melk en stoom om het zachtste schuim te creëren.

Duurzaamheid
Het bedrijf beweert in de automatische machine onderdelen te hebben ingebouwd die half zo vaak moeten worden schoongemaakt als bij andere merken. De zeteenheid is uitneembaar voor het reinigen en onderhouden van de machine.

Extra functie
Het bedrijf biedt een levenslange ondersteuning aan de gebruikers.

Pros

  • De stijlvolle machine is ook compact maar beschikt over alle nodige functies.
  • Het directe zetsysteem zorgt voor kopjes na kopjes van de favoriete koffie van de gebruiker.
  • De machine is in staat om verschillende soorten koffie te bereiden.
  • De machine is geprogrammeerd om de vorige instellingen van de gebruiker te onthouden.
  • Elk kopje kan worden aangepast door de gewenste temperatuur, grootte en koffiesterkte te kiezen.
  • Het apparaat is zeer redelijk geprijsd.

Nadelen

  • Geen dubbele boilers.
  • Geen LED-display.